VM 2022

1 min læsningFCN-træner: Det må aldrig nogensinde ske igen

FC Nordsjælland indkasserede søndag sæsonens første superliganederlag, og det skyldtes ikke mindst en gigantisk organisatorisk fejl allerede efter tre minutters spil.

1 min læsning
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Det så fuldstændig bizart ud, og Silkeborg var ikke sene til at udnytte fejlen.

FC Nordsjælland lod sig allerede efter tre minutters spil af kampen mod Silkeborg overrumple efter selv at have haft hjørnespark, og pludselig kunne Tonni Adamsen stikke alene afsted mod mål fra egen banehalvdel.

FC Nordsjælland-træner Flemming Pedersen var efter kampen ikke tilfreds, men påtog sig selv en del af skylden for den mærkværdige fejl.

– Vi bliver slået på en rigtig god kontra, hvor vi snorksover. [..] Vi har hjørnespark, hvor vi kommer til at stå og kigge lidt fodbold fremfor at organisere os, det må vi trænere kigge på, det er en strukturel fejl, og det skal vi sørge for aldrig nogensinde kommer til at ske igen, sagde Flemming Pedersen efter kampen til TV3 Sport.

12 minutter efter føringsmålet gjorde Tonny Adamsen det også til 0-2, hvilket også blev kampens resultat. Dermed må FC Nordsjælland se sig skubbet ned på en tredjeplads i Superligaen efter sæsonens første seks kampe.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer