2 min læsningFC Nordsjælland laver flere ændringer i ledelsen

FC Nordsjælland har valgt at restrukturere i ledelsen. Blandt andet ændrer man fra én sportsdirektør til tre sportschefer.

2 min læsning
FC Nordsjælland ændrer i ledelsen
Foto: Lars Møller/Ritzau Scanpix.

Fremover skal der være tre sportschefer i FC Nordsjælland.

Det er resultatet af en restrukturering i klubben, oplyser FC Nordsjælland på sin hjemmeside.

I forbindelse med ændringerne bliver klubejer Tom Vernon også ny bestyrelsesformand.

Artiklen fortsætter efter reklamen

Vernon overtager sædet fra Jan Laursen, der nu skal være sportschef for superligaholdet.

– Vi kan og skal gøre det endnu bedre i FC Nordsjælland, hvor vi fortsat skal sætte en standard for det, vi er bedst til. Det kræver stærkere og endnu mere tydeligt lederskab hver eneste dag, og det mener vi, at den nye struktur kan og vil give os. Det er alle mennesker, der har bevist deres værd inden for de specifikke fagområder, som de nu skal stå i spidsen for, og de afklarede roller, tror vi på, kan hjælpe dem til at lede os mod en fortsat fremgang i både FC Nordsjælland og Right to Dream, siger den nye bestyrelsesformand, Tom Vernon.

FCN henter midtstopper tilbage

Udover skiftet i bestyrelsen bliver sportsdirektør-stillingen afløst af tre stillinger. Som nævnt bliver Jan Laursen sportschef for Superliga. Den hidtidige sportsdirektør Mikkel Hemmersam skal være sportschef for klubbens akademi.

Og så skal der findes en sportschef til klubbens Kvindeliga-hold. Øverst ansvarlig i klubben i stillingen som administrerende direktør bliver Trine Hesselund Hopp Møller.

FC Nordsjælland tager i øvrigt imod Silkeborg IF på Right To Dream Park søndag. Kampen sættes i gang klokken 14.00, og du kan se med på TV3 Sport og Viaplay.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer