2 min læsningZeca i lykkerus: Hvad skal jeg sige? Vi skal spille Champions League

F.C. Københavns anfører, Carlos Zeca, var ovenud lykkelig efter kampen mod Trabzonspor - han skal nemlig spille Champions League.

2 min læsning
Foto: Francisco Seco/AP/Ritzau Scanpix

– Hvad skal jeg sige? Vi skal spille Champions League.

Således lød ordene fra FCK-kaptajn Carlos Zeca, da han kort efter slutfløjt i kampen mellem F.C. København og Trabzonspor stillede op til interview.

Med hårdt arbejde i 27 graders varme i den tyrkiske heksekedel foran 40.000 larmende Trabzonspor-fans, lykkedes det de danske mestre, især takket være Mathew Ryan i FCK-målet, at slide sig til 0-0.

Med 2-1-sejren hjemme i Parken i forrige uge, er F.C. København dermed klar til Champions League-gruppespillet – og FCK-anføreren kunne næste ikke få armene ned.

– Det var en meget svær kamp med en vanvittig stemning. Det var som om, de havde en ekstra spiller i dag – men vi gjorde det!

– Fansene (FCK’s, red.) var fantastiske. Der var ikke så mange, sammenlignet med Trabzonspors, men de gjorde det virkelig godt. Vi gjorde det for dem og for os.

– Det er den bedste følelse i verden. Det er en af de bedste følelser, jeg har haft i min karriere – nu vil jeg fejre det, lød det fra Carlos Zeca til TV3+, inden han forlod interviewet i en fart.

Highlights: FCK slider sig til Champions League-plads mod Trabzonspor

Lodtrækningen til Champions League-grupperne finder sted torsdag klokken 17.45, og kan ses på TV3 SPORT og Viaplay.

Her kan F.C. København blandt andet risikere en ‘skrækpulje’ med Manchester City, FC Barcelona og Inter.

Du kan se interviewet med den karismatiske FCK-anfører i videoen øverst i artiklen.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer