2 min læsningTuchel og Conte peger fingre ad hinanden efter trænerfight

For ti dage siden fandt et dramatisk London-derby sted mellem Tuchels Chelsea og Contes Tottenham. Nu forklarer de to trænere sig.

2 min læsning
TOPSHOT - Tottenham Hotspur's Italian head coach Antonio Conte (R) and Chelsea's German head coach Thomas Tuchel (L) shake hands then clash after the English Premier League football match between Chelsea and Tottenham Hotspur at Stamford Bridge in London on August 14, 2022. - The game finished 2-2. (Photo by Glyn KIRK / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE.No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time.No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time.No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /

Lørdag den 14. august blev et mindeværdigt London-derby mellem Chelsea og Tottenham spillet.

Kampen endte 2-2 efter en sen Tottenham-udligning, men det er ikke spillet på banen, kampen vil blive husket for. I stedet er det de to managers opførsel efter kampen.

Ved slutfløjt endte et håndtryk i tumult, da Thomas Tuchel ikke ville slippe Antonio Contes hånd. Dommer Anthony Taylor kvitterede med rødt kort til begge, og siden har forbundet tildelt én spilledags karantæne til Tuchel.

Onsdag eftermiddag har det engelske forbund, FA, delt forklaringen på afgørelsen, og her figurerer begge managers forklaringer på optrinnet. I første omgang forsøger Antonio Conte, at bortforklare sin indblanden i situationen.

– Jeg forsøgte at give ham et hurtigt håndtryk, men han greb fat og slap ikke. Hans faste greb tvang mig baglæns. Det gjorde mig både overrasket og utilfreds, at blive rykket tilbage med så hård kraft.

Tuchel løfter sløret: Vi er i dialog om forlængelse

– Jeg overreagerede ikke i forhold til provokationen og er under omstændighederne stolt over, hvordan jeg opførte mig. Hvis jeg havde haft en reaktion, forstår jeg, at situationen havde været meget værre, lyder det i brevet fra Conte.

Ligesom Antonio Conte er Chelsea-manager Thomas Tuchel heller ikke bleg for at pege fingre af sin trænerkollega i sin forklaring.

– Ved slutfløjt ville jeg give Conte hånden. Conte gav mig et håndtryk men så mig ikke i øjnene. Den opførsel så jeg som disrespektfuld overfor mig. Derfor holdt jeg fast i hans hånd og fortalte ham, at han skal kigge mig i øjnene, når vi giver hinanden hånden, skriver Tuchel og fortsætter.

Conte raser mod Bayern: Jeg har intet hørt fra dem

– Conte svarede på italiensk og opførte sig meget aggressivt. Jeg reagerede ikke på hans aggressioner og sagde ikke noget fornærmende til ham. Jeg vedkender, at jeg kunne og burde have håndteret Contes opførsel på en bedre måde, skriver Chelsea-manageren.

De to managers har formentlig fået følelserne i ro, før de igen skal stå overfor hinanden på sidelinjen. Det skal de nemlig først i det nye år, hvor Tottenham byder Chelsea velkommen den 25. februar.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer