1 min læsningTen Hag med klar besked til spillerne: I skal lide

Erik ten Hag har ikke tænkt sig at lade spillerne hvile på laurbærrene efter sejren over Liverpool - de skal i stedet indstille sig på at lide.

1 min læsning
Foto: Paul Ellis/AFP/Ritzau Scanpix

Det skal gøre ondt at spille i Manchester United.

Manchester United fik mandag aften sæsonens første point, da man sejrede hjemme med 2-1 over rivalerne fra Liverpool.

Flere af Manchester United-spillerne samt klubbens manager, Erik ten Hag, har siden peget på den intensitet, holdet spillede med, som en af de helt afgørende elementer i sejren.

Den intensitet skal spillerne til at vænne sig til og finde frem i stigende grad. Det var nemlig ikke en engangsforestilling, hvis det står til Erik ten Hag – tværtimod. Også til træningerne i ugens løb, skal intensiteten bankes helt i top.

– Det skal være en livsstil, og det håber jeg, at de forstår. Det virker kun – høj intensitet, højt niveau – hvis du har den rette ånd og fokus.

– Hvis du accepterer, at det kommer til at gøre ondt og at du skal lide, for at få det bedste frem i dig selv, siger United-manageren ifølge klubbens hjemmeside.

Medier: United kigger på målmand i Bundesligaen og seværdig Premier League-profil

Med sejren over Liverpool, er Manchester United nu kravlet op på fjortendepladsen i Premier League, efter man tabte sæsonens to første kampe mod henholdsvis Brighton og Brentford.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer