LaLiga

Reals stjernefrø vejledt af Ronaldo ‘Fenomeno’ – det fortæller han mig

Vinicius Jr har kurs mod en storartet karriere, og han får inspiration og gode råd fra selveste Ronaldo.

Fenomeno Ronaldo Vinicius Jr gode råd
Real Madrid's Brazilian forward Vinicius Junior reacts during the Spanish League football match between RC Celta de Vigo and Real Madrid CF at the Balaidos stadium in Vigo on August 20, 2022. (Photo by MIGUEL RIOPA / AFP)

Ronaldo ‘Fenomeno’ fortryllede fodboldverdenen med en hidtil uset fart kombineret med teknik, der kunne sende enhver målmand på røven.

Brasilianerens storhedstid udspillede sig specielt fra 2002-2007, hvor han tørnede ud for Real Madrid. Nu går en ung landsmand i legendens fodspor – med lidt hjælp fra fænomenet.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

22-årige Vinicius Jr har taget LaLiga og europæisk fodbold med storm, senest i 4-1 sejren over Celta Vigo, hvor den driblestærke kantspiller leverede en soloscoring, der sendte en fortvivlet og ellers erfaren keeper, Agustin Marchesin, på halen.

Inspirationen er fundet hos Ronaldo, da Reals nye stjernefrø har tilbragt timer foran skærmen for at gense fænomenets ageren foran målet.

– Jeg ser altid videoer af Ronaldo. Når jeg snakker med ham, fortæller han mig, at når målmanden kommer ud i mig, så bliver det nemmere for mig. Derigennem fandt jeg ro til at afdrible ham (Marchesin, red.), fortæller Vinicius Jr til Marca.

De to brasilianere har omtrent spillet haft lige mange optrædener for kongeklubben (omkring 175). Selvom Vinicius ikke har vist en sammenlignelig målnæse med Ronaldos, er han blevet en uhyre vigtig force i offensiv.

37 mål og 45 assists er det blevet til for den unge brasilianer, der betragter Ronaldos 103 scoringer og 34 assists med optimistiske briller om at overgå legenden.

Real Madrid-stjernerne udklasserede Celta Vigo

I sommeren afviste Vinicius Jr nemlig PSG’s interesse, til fordel for en lang og lovende fremtid i Real Madrid. Brasilianeren har kontraktudløb i 2024, men Los Blancos skulle angiveligt nærme sig en kontraktforlængelse, der holder på det lovende talent frem til 2028.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P