1 min læsningMedie: PSG ophæver kontrakt med tidligere United-profil

Efter tre år i den franske hovedstadsklub er det nu angiveligt slut for den spanske midtbaneslider.

1 min læsning
Soccer Football - Ligue 1 - Paris St Germain v Clermont - Parc des Princes, Paris, France - September 11, 2021 Paris St Germain's Ander Herrera celebrates scoring their first goal REUTERS/Christian Hartmann
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Ander Herrera blev i Manchester United kendt for hårdt arbejde og film.

Efter tiden i Manchester skiftede han på en fri transfer til Paris Saint-Germain. Nu vil de ophæve kontrakten med ham to år før tid. Det skriver L’Equipe.

Den nye PSG-træner Christophe Galtier, ser tydeligvis ikke noget lys i Ander Herrera, da han ikke var udtaget til holdets pre-season-tur til Japan. Ligeledes er spanieren endnu ikke indgået i en kamptrup, i den nye sæson.

Midtbanemanden er derfor også selv interesseret i, at blive frigjort fra sin kontrakt, og der også en bejler til ham. Nemlig hans tidligere klub Athletic Bilbao.

De vil dog ikke betale for ham og derfor vil det ikke afhjælpe parisernes problemer i forhold til UEFAs financial fair play, men de vil få Herreras løn ud af verden, som angiveligt lægger på 1,1 millioner kroner om ugen.

Ander Herrera blev kåret til årets spiller i Manchester United tilbage i 2017, og har i tiden i PSG opnået 95 kampe samt vundet to franske ligatitler og to franske cup-pokaler.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer