VM 2022

2 min læsningEriksen høster store roser efter sejr over Liverpool

Christian Eriksen gjorde god figur i Manchester Uniteds 2-1-sejr over Liverpool mandag aften, og de engelske medier roser nu den danske landsholdsstjerne for sin præstation.

2 min læsning
Foto: Paul Ellis/AFP/Ritzau Scanpix

Rolig og sikker.

Det er i grove træk det, som de engelske medier hæfter sig ved, når det kommer til Christian Eriksens præstation mod Liverpool.

Her fik Manchester United en særdeles forløsende og tiltrængt sejr, da de mandag sendte rivalerne fra Liverpool hjem med et 2-1-nederlag i bagagen.

Det siger de engelske medier om Eriksen:

Sky Sports:
– Den danske midtbanespiller så virkelig cool og fattet ud sammen med Fernandes. Den måde, hvorpå han forblev rolig og ikke gik i panik i det opbyggende spil til Sacnhos mål var et bevis på netop dette.
Eriksen var også uheldig ikke at score på et frispark i første halvleg.
Da han blev rykket længere frem på banen senere i kampen, aftog hans indflydelse, men det var en påmindelse om, at danskeren stadig kan spille på højeste niveau.

The Telegraph:
– Han bragte en sikkerhed til hjemmeholdets midtbane, og fordoblede næsten føringen i første halvleg med et forrygende skruet frispark, der tvang Alisson til at vise sig fra sin bedste side.

The Sun:
– Den suveræne afleverings-mester demonstrerede sit fine blik for spillet med nogle sublime berøringer.
Han så meget mere komfortabel ud.

Highlights: Manchester United slår Liverpool og overhaler rivalerne

Christian Eriksen har fået karakteren 7/10 fra de tre medier.

Efter at have indtaget sidstepladsen i tabellen forud for kampen, er Manchester United med de tre point kravlet op på 14. pladsen.

Næste opgave for Christian Eriksen og co. er en udekamp mod Southampton lørdag klokken 13.30.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer