3F Superligaen

Ydmyg Randers-helt ovenpå vild præstation: Det er pointene, der er vigtige

Patrik Carlgren blev den store helt, da Randers søndag besejrede Viborg, men Randers-keeperen havde mere fokus på det store billede end sin egen præstation.

Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

Som en anden sprællemand holdte Patrik Carlgren Viborg fra fadet.

Randers-keeperen blev uden tvivl dagens mand i skysovs, da Randers hev en vigtig sejr 1-0 sejr over Viborg, og dermed er Superligaens eneste ubesejrede hold.

Men på trods af helterollen i dagens kamp, var det en lavmælt svensker, der skulle give sit syn på kampen. For Carlgren var det dejligt at kunne bidrage til holdet – men de tre point var vigtigst.

– Det er altid fint at kunne bidrage til holdet. Jeg synes ikke, vi spiller vores bedste kamp, men det er de tre point, der tæller, og det er det vigtigste, fortæller Carlgren til Discovery+.

Carlgren har imponeret i buret for Hestene, og er mange i betragtning til at være Superligaens allerbedste sidste skanse. Selv er Carlgren ikke meget for at kommentere på det.

– Det kan jeg ikke svare på, det er mennesker udefra, der skal svare på det, siger Carlgren i kølvandet på sejren.

Highlights: Randers slår Viborg og er fortsat ubesejrede

Carlgren og Randers skal i aktion igen søndag d 28. august, hvor AaB skal forsøge at blive det første hold til at besejre Hestene, når de besøger Cepheus Park.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P