3F Superligaen

Silkeborg-profil: Ham skal vi nok komme til at nyde godt af

Silkeborg har i Tonni Adamsen fået en angriber, der nu har scoret tre mål i tre superligakampe, og på det seneste har han taget lidt fokus fra sidste sæsons to store profiler; Nicklas Helenius og Nicolai Vallys.

Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

Han debuterede for Silkeborg med en scoring mod AaB, og da han søndag fik sin første start, kvitterede han med to mål mod FC Nordsjælland.

Tonni Adamsen har fået en ganske imponerende start på tilværelsen som superligaspiller i Silkeborg, efter han først på måneden tog turen fra NordiBet Ligaen og FC Helsingør.

Den 27-årige angribers start i Silkeborg har også imponeret holdkammeraten Nicolai Vallys.

– Det er klasse, han er en rigtig dygtig spiller, og ham skal vi nok nyde godt af i Silkeborg. Det er en god start, han har fået, og det må rigtig gerne blive ved, sagde Vallys efter 0-2-sejren over FC Nordsjælland til TV3 Sport.

Adamsen blev med to mål i kampens første kvarter matchvinder for Silkeborg, som dermed overhalede netop FC Nordsjælland og nu topper Superligaen. For Vallys var særligt to ting udslagsgivende for sejren.

– Vi har vel to store muligheder, hvor vi får scoret. Det er ikke sindssygt meget, vi skaber, men vi scorer på det vi har, og så får vi lukket rigtig godt ned i den anden ende og står rigtig godt på banen, lød det fra Silkeborg-profilen.

Med sejren lægger Silkeborg sig pointmæssigt op på siden af AGF og FC Nordsjælland. Alle tre hold har nu 13 point efter sæsonens første seks kampe. Silkeborg har en målscore på plus seks mål, AGF’s lyder på plus fem mål, mens FC Nordsjællands lyder på plus fire mål.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P