Rekordhurtigt Mbappé-mål: PSG storsejrer i Lille

Udover det historisk hurtige Mbappé-mål kom også Neymar og Lionel Messi på tavlen, da PSG søndag aften ydmygede Lille.

Der er altid fart over feltet, når Kylian Mbappé betræder grønsværen.

Men søndag aften havde franskmanden skruet tempoet op på max, da han efter blot otte sekunder satte gang i PSG’s ydmygelse af de franske mestre fra 20/21-sæsonen, LOSC Lille.

Og det er det hurtigst registrerede mål, siden Opta begyndte at føre statistik over den franske liga i 2006/07-sæsonen. Scoringen blev startskuddet til en reel overhaling af Lille.

Mål af først Mbappé og dernæst Lionel Messi, Achraf Hakimi og Neymar afgjorde allerede kampen i første halvleg, da man kunne sende Lille til pause bagud med 0-4 på eget græs.

Efter endnu et Neymar mål og en reducering fra Lille fik Kylian Mbappé meget passende også lov at runde showet af med stil, da han med to scoringer fuldendte sit hattrick og gjorde det til slutresultatet 1-7.

Med storsejren i Lille har PSG nu ifølge Opta scoret minimum fem mål i hver af deres seneste fire Ligue 1-kampe. Og kun Reims har tidligere været så målfarlige tilbage i 1952/53.

Med sejren er pariserne nu tilbage på førstepladsen i Ligue 1, to point foran Marseille på andenpladsen.