Highlights: West Ham-nedtur fortsætter efter nederlag til formstærke Brighton

West Ham United var på jagt efter sæsonens første point, da Brighton Hove & Albion gæstede London Stadium i Premier League. Du kan se eller gense målene herunder.

Et opgør mellem top og bund udspillede sig lørdag på London Stadium, hvor hjemmeholdet, West Ham United, skulle forsøge at fjerne det runde nul, som inden opgøret stod ud for klubbens navn i tabellen.

For gæsterne fra Brighton handlede det om at fortsætte deres ubesejrede stime i sæsonåbningen og holde sig til i Premier Leagues top.

Men på trods af den lille moralske oprejsning, hjemmeholdet fik i torsdags, da Viborg FF gæstede London Stadium, fortsatte David Moyes og co’s mareridts sæsonstart.

For efter 22 minutters spil, pegede dommer, Anthony Taylor, på pletten i London-klubbens felt. Og her var argentinske Alexis MacAllister kynisk og kunne banke klubben fra sydkysten foran med 0-1.

Highlights: Viborgs europæiske drøm lever trods nederlag til West Ham

I anden halvleg blev ondt værre for Moyes’ tropper, som efter 66 minutter kunne se Brighton fordoble føringen efter et flot opspil, som sendte Leandro Trossard alene i gennem med Lukasz Fabianski og kunne nemt sende bolden i nettet til kampens slutresultat, 0-2.

Med sejren ligger Brighton & Hove Albion på en øjeblikkelig fjerdeplads med syv point efter sæsonens første tre kampe. For West Hams vedkommende er der ikke meget nyt under solen, da man med nul point stadig ligger næstsidst i Premier League.

West Ham 0-1 Brighton (MacAllister, 22′):

West Ham 0-2 Brighton (Trossard, 66′):