1 min læsningten Hag mangler en grundlæggende ingrediens i truppen: Handler om attitude

Erik ten Hag mangler en helt grundlæggende brik fra sine spillere på vejen til succes - attituden.

1 min læsning
Manchester United Erik ten Hag Liverpool optakt
Manchester United's Dutch manager Erik ten Hag gestures on the touchline during the English Premier League football match between Brentford and Manchester United at Gtech Community Stadium in London on August 13, 2022. (Photo by Ian Kington / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE.No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time.No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time.No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /

Manchester Uniteds rædselsfulde start på sæsonen har overrasket de fleste.

Efter to kampe ligger storklubben i bunden af Premier League-tabellen, senest med det sviende 4-0 nederlag til Brentford. Ifølge træneren Erik ten Hag handler det nu om at kæmpe sig ind i sæsonen. Der mangler dog en fundamental ingrediens.

Officielt: United enige med Real Madrid om Casemiro

– Man bliver nødt til at kæmpe sig ind i sæsonen. Jeg var bestemt ikke tilfreds (med nederlaget til Brentford, red.). Man kan tale nok så længe om planlægning af filosofier, men det grundlæggende bliver nødt til at være der – det starter med at have den rigtige attitude.

– Man har brug for krigerinstinktet på banen, og det så jeg ikke i et eneste minut.

Mandag kommer ten Hag og tropperne for alvor på en prøve, når de tager imod ærkerivalerne fra Liverpool. Her er en sejr det eneste godkendte resultat.

– Vi ved selvfølgelig godt, hvad der sker, når man møder Liverpool. Specielt når man er Manchester United. Vi kender rivalerne, og vi skal vinde hver eneste kamp men især denne kamp, siger hollænderen til Manchester Uniteds hjemmeside.

Storbraget bliver vist på TV3+ klokken 21:00 mandag den 22. august.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer