Premier League

Fortvivlet Peter Schmeichel revser Casemiro-indkøb: Aner ikke om han kan klare opgaven

Peter Schmeichel har svært ved at forstå, hvorfor Manchester United har hentet Casemiro.

Peter Schmeichel revser United Casemiro Manchester
Football - Premier League Live - Cape Town, South Africa - 17/3/16 Former Manchester United player Peter Schmeichel is interviewed during the Premier League Live event Mandatory Credit: Action Images / Barclays Livepic EDITORIAL USE ONLY.

Med fem Champions League-titler, tre spanske mesterskaber, og tre UEFA Supercup-trofæer skulle man mene, at Manchester United har hentet en spiller, der kan blive altafgørende i vejen tilbage til toppen.

Den danske United-legende Peter Schmeichel ser dog noget mere skeptisk på det 525 millioner kroner dyre indkøb, der angiveligt er prisen De Røde Djævle betaler.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Den tidligere målvogter er yderst overrasket over transferen, hans tidligere arbejdsgiver har fået i hus.

– Jeg er overrasket over, at vi har hentet denne spiller (Casemiro, red.). Jeg ved ikke, om vi har skrevet under med ham endnu, men denne spiller bliver nu nævnt i sammenhæng med så stor en transfersum og løn og så med den alder, han har – vi aner ikke, om han kan klare opgaven, lyder det fra Peter Schmeichel til BBC.

Danskeren så hellere, at man kiggede knap så langt geografisk og i stedet fandt en spiller, der er vant til engelsk fodbold.

– Måske skulle man hente nogen, som vi ved kan spille Premier League – bare for nu – så kan vi måske hente en spiller som Casemiro næste år eller i næste transfervindue, understreger Premier League-legenden.

Såfremt Casemiro handlen når at blive offentliggjort i løbet af weekenden, kan brasilianeren se frem til en svær debut, når United tager imod Liverpool på Old Trafford mandag.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P