1 min læsningWest Ham-stjerne roser Viborg: De spillede godt

Viborg havde stor ære af udebane-kampen på London Stadium mod West Ham. Alligevel måtte danskerne tage hjem med et nederlag på 3-1. West Hams Tomas Soucek mente dog, at viborgenserne gav god kamp til stregen.

1 min læsning
Tomas Soucek roste Viborg efter Conference League-kampen i London
Foto: Tolga Akmen/EPA/Ritzau Scanpix

Til trods for en gedigen indsats måtte Viborg FF rejse hjem med et 3-1 nederlag i Conference League-opgøret i London mod West Ham.

Viborg FF bed dog godt fra sig og var til tider mest på bolden. En klogt spillet udebanekamp.

I West Ham-lejren var man da også imponerede over danskerne, og en af Premier League-holdets stjerner roser Viborgs indsats.

Artiklen fortsætter efter reklamen

– Det var en meget hård kamp, fordi alle i Europa er i åben konkurrence. Det er svært, og det er ikke en let kamp. Men vi er glade for, at vi slår dem med to mål, sagde Tomas Soucek efter kampen til klubbens hjemmeside.

Highlights: Viborgs europæiske drøm lever trods nederlag til West Ham

Den tjekkiske landsholdsstjerne mente, at Viborg viste lige præcis det, de kan, på London Stadium.

– Vi så, hvordan de spiller, i omklædningsrummet (på video, red.), og det viste de på banen. Så, vi er glade for, at vi slog dem. De spillede godt, sagde den 27-årige midtbanespiller.

Med 3-1 sejren til West Ham skal Viborg ud og score minimum to mål i returopgøret på torsdag. Inden da skal viborgenserne dog i kamp i den hjemlige Superliga.

Det sker på søndag, hvor de grønblusede igen skal spille ude. Her venter Randers FC, og kampen går i gang klokken 16.00. Du kan se opgøret på Canal 9 og Discovery+.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer