Bølgerne gik mildest talt tårnhøjt fredag aften, da HSV tog imod Darmstadt i 2. Bundesligaen.

HSV Vanvidskamp Darmstadt 2. bundesliga røde kort
Soccer Football - 2. Bundesliga - SV Darmstadt 98 v SC Paderborn - Merck-Stadion am Bollenfalltor, Darmstadt, Germany - May 15, 2022 SV Darmstadt 98's Phillip Tietz sustains an injury REUTERS/Heiko Becker DFL REGULATIONS PROHIBIT ANY USE OF PHOTOGRAPHS AS IMAGE SEQUENCES AND/OR QUASI-VIDEO.

Det er aldrig kønt, når fodbolden kommer i anden række frem for vold og ubehagelige scener.

Fredag var det dog ligefrem grusomme scener, der udspillede sig, da HSV tabte 1-2 til Darmstadt i 2. Bundesligaen.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Dommeren måtte nemlig i baglommen ved fire lejligheder, da den ene voldsomme episode overgik den anden.

Darmstadt kom flyvende fra start med en 0-2 føring efter syv minutter. Der var også ro på kampen inden pausen, men herfra stak det helt af.

Først med en grim stempling fra førerholdets Klaus Gjasula, der modtog sit andet gule kort i kampen. HSV kunne have udnyttet overtallet, men
Aaron Opoku udlignede antallet af spillere for hvert hold på banen med et hovedløst spark i brystet på en liggende Darmstadt-spiller.

Ransford Konigsdorffer sørgede for et spinkelt HSV-håb med reduceringen til 1-2. Han fratog dog holdkammeraterne følelsen et minut senere med en albue i brystet på en modstander, der også sendte ham i bad før tid.

HSV’s assisterende træner lukkede de kedelige scener af med en udvisning som følge af brok. Vanvidskampen endte dermed i et rødt blodbad og en 1-2 sejr til Darmstadt.