1 min læsningThorup og FCK møder oprykker: En meget, meget vigtig kamp

F.C. Københavns cheftræner jagter tre 'meget' vigtige point, når de gæster oprykkerne fra Lyngby fredag aften.

1 min læsning
Jess Thorup F.C. København Lyngby FCK fredag
FC Københavns træner Jess Thorup i 3F Superligakampen mellem AaB og FC København på Aalborg Portland Park, søndag den 24. juli 2022.. (Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix)

Smilende i F.C. København i Superliga-sammenhænge har nærmest ikke været eksisterende i denne sæson.

De forsvarende danske mestre har blot seks point efter de første fem runder, hvilket har placeret dem på en skuffende ottendeplads.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Der skal derfor point på tavlen, når Løverne drager et stenkast vestpå, hvor de møder oprykkerne fra Lyngby i en særdeles vigtig kamp for FCK.

– Det er en meget, meget vigtig kamp for os af flere årsager, siger cheftræner Jess Thorup til FCK’s hjemmeside og uddyber.

– Den primære er, at vi har tabt mange point i starten af sæsonen, o det efterslæb skal indhentes nu. Derfor skal vi ud og have tre point.

F.C. København møder op til kampen med et mentalt overskud fra 2-1 sejren over Trabzonspor i kvalifikationen til Champions League. Det skal nu overføres til en sejr i Superligaen.

Trupnyt: FCK fortsat uden Daramy mod Lyngby

– Vi vil vise os selv og vores fans, at vi kan levere to stærke præstationer i streg, og jeg forventer en flok FCK-spillere, der er klar til at levere en stor præstation fysisk og mentalt, understreger Jess Thorup.

Kampen mellem Lyngby og F.C. København går i gang klokken 19:00 og den kan følges på TV3 Sport og Viaplay.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer