NordicBet: Helsingør ydmygede Fremad Amager, mens sen Hvidovre-scoring blev tabelafgørende mod Køge

Fredag bød på to kampe i NordicBet Ligaen, hvor Helsingør overlegent slog Fremad Amager med 4-0, og i Hvidovre kunne man fejre en hjemmesejr over HB Køge.

AC Horsens møder FC Helsingør i 1. division på Casa Arena Horsens, fredag den 13. maj 2022.

Sjælland repræsenterede samtlige klubber i fredagens NordicBet liga-kampe.

I Hvidovre skulle man forsøge at udbygge sejrsstimen fra tre til fire mod HB Køge, og det lykkedes for de rødklædte til allersidst til slutresultatet 1-0.

Hvidovre sad på det meste af spillet kampen igennem, men de skulle vente længe på scoringen. I 91. minut fik Andreas Smed endelig hul på scoringsbylden, og HB Køge kunne dermed ikke nå at svare igen.

Med sejren kravler Hvidovre op foran Vejle Boldklub i toppen af tabellen med 16 point – et enkelt ned til Vejle, der fortsat mangler at spille deres kamp for runden.

I det andet opgør var klasseforskellen mellem FC Helsingør og Fremad Amager en helt anden.

Godt 25 minutter inde i kampen gjorde Liam Jordan til både 1- og 2-0 på under fire minutter.

Efter halvlegen var det sultne hjemmehold ikke blevet mætte, og det cementerede 17-årige Alexander Lyng med scoringen til 3-0. Med et kvarter igen fuldendte Oliver Kjærgaard ydmygelsen til slutresultatet 4-0.