1 min læsningMedie: Belgisk landsholdsprofil på blokken i Manchester United

Det nyeste skud på rygte-stammen hos Manchester United er, at man nu jagter den belgiske kantspiller.

1 min læsning
Soccer Football - UEFA Nations League - Group D - Belgium v Netherlands - King Baudouin Stadium, Brussels, Belgium - June 3, 2022 Belgium's Yannick Carrasco during the warm up before the match REUTERS/Johanna Geron

Der må være nok at se til i transferafdelingen hos Manchester United.

I hvert fald kædes klubben sammen med et utal af spillere i disse dage, hvor den famøse deadline-day, som markerer transfervinduets slutning, nærmer sig.

Og i dag er ingen undtagelse. For ifølge The Telegraph har United snøren ude efter en ny kantspiller i Atlético Madrid i form af belgiske Yannick Carrasco.

Og Atlético er angiveligt ikke afvisende for potentielt at lade belgieren gå. Ifølge det engelske medie skulle Diego Simeone og co være klar til at slippe Carrasco for i omegnen af 224 millioner kroner.

Dermed kunne Carrasco potentielt blive et billigt alternativ til nogle af de kantspillere De Røde Djævle ellers har været sat i forbindelse med i løbet af sommeren, som tæller navne som Ajax’ Anthony og Chelseas Christian Pulisic.

Medie: Real Madrid åbne for salg af nøglespiller til Manchester United

På papiret er Manchester United ellers godt besat på de to kanter med navne som Jadon Sancho og Marcus Rashford i startelleveren. Begge spillere har dog underpræsteret i sæsonens to første opgør, så en mulig ny konkurrent kunne være på tegnebrættet hos Erik ten Hag.

Udover 220 kampe for Atlético Madrid har den Carrasco 57 landskampe for Belgien på CV’et.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer