2 min læsningMike Dean indrømmer afgørende fejl i London-derby

Chelseas fanbase var rødglødende i kølvandet på weekendens London-derby. Nu erkender Mike Dean, at han lavede en fejl.

2 min læsning
Soccer Football - Premier League - Chelsea v Watford - Stamford Bridge, London, Britain - May 22, 2022 Referee Mike Dean blows his whistle. REUTERS/Tony Obrien EDITORIAL USE ONLY.No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation.No use in betting, games or single club /league/player publications. Please contact your account representative for further details.

En VAR-kendelse – eller nærmere manglen på samme – tog overskrifterne, da Chelsea og Tottenham søndag spillede 2-2 i sæsonens første London-derby.

Især en situation i kampens døende minutter tog opmærksomheden, da Christian Romero sekunder, inden Harry Kanes afgørende udligning, rev Marc Cucurella i jorden med et stærkt greb i hans lange hår.

Og nu erkender Mike Dean, som sad i VAR-rummet under kampen, at der skete en fejl fra hans side i situationen.

– I forbindelse med det andet mål bad jeg kampdommer, Anthony Taylor, om at vente, mens jeg kiggede på situationen, som involverede Tottenhams Christian Romero og Chelseas Marc Cucurella, fortæller Dean til Mailplus og fortsætter.

– Jeg kunne ikke give et frispark som VAR-dommer, men jeg kunne anbefale Taylor at gå ud til skærmen på sidelinjen og overveje et muligt rødt kort. I de få sekunder, jeg havde, til at vurdere Romeros træk i Cucurellas hår, vurderede jeg det ikke som en voldelig handling.

Highlights: Drama, danskerscoring, drømmemål og sen udligning da Tottenham gæstede Chelsea

– Jeg har sidenhen nærstuderede videomaterialet og snakket med andre dommere og ved efterrefleksion skulle jeg have bedt Taylor om at kigge på hans pitch-side skærm for selv at vurdere. Dommeren på banen har altid det sidste ord, fortæller Dean yderligere.

Anthony Taylor var under pres i størstedelen af kampen, da også det første mål faldt efter en kontroversiel kendelse, da Kai Havertz gik til jorden efter en grov tackling af Rodrigo Bentancur.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer