2 min læsningDårligt skadesnyt for tre Brøndby-profiler

Der er særdeles dårlige nyheder fra den medicinske stab i Brøndby torsdag, og hele tre af klubbens profiler er således ude i længere tid.

2 min læsning
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Brøndbys Europa-exit til FC Basel blev en ganske bekostelig affære.

Ikke nok med at Brøndby med nederlaget i straffesparkskonkurrencen måtte vinke farvel til de mange millioner, et gruppespil i Conference League ville have indbragt, forrige sæsons danske mestre blev også ramt yderligere på skadesfronten.

Brøndby har i forvejen haft anfører Andreas Maxsø ude siden juli, og nu er der dårligt nyt for yderligere tre profiler i Niels Frederiksens trup.

Både Blas Riveros og Simon Hedlund måtte udgå fra kampen mod schweizerne, og også målmand Mads Hermansen pådrog sig en skade, der holdt ham ude af seneste superligakamp mod OB.

Ingen af de tre forventes nu at være tilbage på grønsværen i august, og for Mads Hermansens vedkommende kommer der næppe græs under knopperne før til oktober.

Var det en fejl? Brøndby-emne præsenteret i Norge

Den unge målmand har ved en scanning fået konstateret en mindre seneskade, som forventes at holde ham ude til starten af oktober.

Både Blas Riveros og Simon Hedlund er ligeledes blevet scannet, og mens der ingen meldinger er om, hvilke skader de har pådraget sig, så skriver Brøndby selv, at Riveros er ude til først i oktober, mens svenske Simon Hedlund forventes at være tilbage på træningsbanen i starten af september.

På den positive side begyndte Andreas Maxsø i sidste uge at træne med resten af truppen, og han ventes at være klar til at spille om et par uger.

Angriber Carl Björk er ligesom Maxsø tilbage i træning og ventes tilbage i løbet af september. Helt så hurtigt går det ikke for Kevin Mensah, der fortsat sidder ude med en korsbåndsskade, og viceanfører ventes tilbage først i det nye år.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer