2 min læsningChelsea tager afstand: Vi tolererer ikke idioter som ham

Chelsea har torsdag udsendt en pressemeddelse, hvor budskabet ikke er til at tage fejl af.

2 min læsning
Heung-Min Son
Foto: David Klein/Reuters/Ritzau Scanpix

Når Chelsea og Tottenham i nyere tid har braget sammen, har der været en tydelig tendens til nogle yderst dramatiske kampe og episoder.

Her var kampen i søndags ikke en undtagelse, da Thomas Tuchel og Antonio Conte blandt andet flere gange undervejs havde flere uoverensstemmelser, mens der på banen også var mange kontroversielle episoder spillerne imellem.

På lægterne fandt en kedelig hændelse også sted, da en såkaldt Chelsea-‘fan’ råbte racistiske ytringer mod Tottenham-stjernen Heung-min Son.

Det har klubben nu prompte valgt at reagere på via en pressemeddelse på sin hjemmeside, hvor man gør sin holdning til den slags opførsel helt klar.

Helt konkret skriver klubben således:

– Chelsea finder enhver form for diskriminerende adfærd fuldstændig afskyelig. Den hører ikke hjemme i Chelsea eller i nogle af vores samfund. 

– Vi har konsekvent gjort vores nultoleranceholdning til diskriminerende adfærd meget klar, men alligevel er der stadig idioter som denne, der knytter sig til klubben som såkaldte ‘fans’, hvilket er en skændsel for Chelsea, vores trænere, spillere, personale og vores sande tilhængere.

Medie: Chelsea henter talent i Inter

Slutteligt oplyser Chelsea, at man nu vil finde frem til vedkommende, så han kan få den ‘strengest mulige straf’ af klubben.

Thomas Tuchel og co. spiller sin næste kamp søndag den 21. august på Elland Road, hvor man møder Leeds United.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer