2 min læsningAGF melder ud: Her spilles lokalopgør i Pokalen

Selvom AGF's kommende pokalmodstandere fra Vatanspor er lavere rangeret end dem, har de to aarhusianske klubber lavet en gentleman-aftale om kampens lokation.

2 min læsning
AGF
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Der er et vaskeægte lokalopgør på programmet, når Vatanspor skal byde deres aarhusianske storebror, AGF, op til dans i Pokalen.

Og med Vatanspor som lavest rangeret hold af de to, burde kampen reelt set blive spillet på deres hjemmebane. Men sådan bliver det ikke.

Grundet stor interesse for opgøret rykkes kampen nemlig fra deres normale hjemmebane i Brabrand til AGF’s stadion, Ceres Park. En beslutning, der vækker stor glæde hos ‘hjemmeholdet’.

– Vi ville ellers rigtig gerne blive på vores hjemmebane, men vi må også erkende, at vi ikke kan rumme det antal tilskuere, som vi forventer. Det er et lokalopgør med stor interesse og det finder bedst sted på byens stadion. Så vi er rigtig glade for at det kan lade sig gøre i en god dialog med AGF, fortæller bestyrelsesmedlem og sponsoransvarlig i Vatanspor, Galip Kara, til AGF’s hjemmeside.

Trods flytningen af kampens adresse, er der ikke grund til økonomiske bekymringer for Brabrand-klubben. AGF hjælper nemlig med det praktiske som personale, teknik og billetsalg, mens samtlige entréindtægter også vil tilfalde Vatanspor:

Medie: AGF vil hente Grønbæk-erstatning hos nedrykker

– Vi er glade for, at vi kan hjælpe Vatanspor og lave en fornuftig aftale, som forhåbentlig giver en god økonomisk gevinst til en lokal klub.

– Det er naturligt, at et lokalopgør i pokalturneringen i Aarhus bliver spillet på Ceres Park, men en mindre klub skal ikke løbe en økonomisk risiko, blot fordi de er hjemmehold. Det har vi sikret nu, og nu glæder vi os til kampen og til at prøve at være ‘udehold’ på eget græs, siger administrerende direktør i AGF, Jacob Nielsen, ligeledes til klubbens hjemmeside.

Kampen er programsat til at finde sted torsdag den 1. september klokken 18:30.

Inden skal AGF dog blandt andet en tur til MCH Arena på lørdag den 20. august for at møde FC Midtjylland, mens Vatanspor i Jyllandsserien skal ud i et andet aarhusiansk lokalopgør hjemme på Sødalskolen mod Fuglebakken KFUM søndag den 21. august.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer