1 min læsningCucurellas krøller blev kampafgørende: Jeg klipper det aldrig af!

Christian Romero forsøgte at hive Marc Cucurellas hår ud med rødderne, men alligevel vil Chelsea-forsvareren ikke slippe krøllerne.

1 min læsning
Soccer Football - Premier League - Chelsea v Tottenham Hotspur - Stamford Bridge, London, Britain - August 14, 2022 Chelsea's Marc Cucurella reacts after having his hair pulled by Tottenham Hotspur's Cristian Romero Action Images via Reuters/Paul Childs EDITORIAL USE ONLY.No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation.No use in betting, games or single club /league/player publications. Please contact your account representative for further details.

Marc Cucurellas frisure tog en del af opmærksomheden i søndagens højdramatiske London-derby, hvor Tottenham scorede til slutresultat 2-2 i de døende minutter.

Her blev spanieren på et hjørnespark rykket i håret af Christian Romero, men Anthony Taylor overså situationen og gav endnu et hjørnespark til Tottenham.

Det efterfølgende hjørnespark endte med Harry Kane’s udlignende scoring, men Chelsea’s spanske forsvarer er sikker på, at der burde være dømt frispark.

– For mig var billederne klare og tydelige. Af og til tager dommeren de rigtige beslutninger, andre gange gør han ikke, siger Cucurella på et pressemøde onsdag.

Der er på trods af situationens afgørende rolle ikke noget ondt blod mellem spanieren og Tottenham’s Christian Romero, der stod bag hiveriet i håret.

– Før kampen snakkede jeg med ham, og måske er det bare en fight på banen. Jeg har ikke noget problem med ham. Det var bare en episode i kampen, men den var måske vigtig, fordi den ændrede slutresultatet, lyder det fra Cucurella.

Medie: Chelsea henter talent i Inter

Det lange hår blev i weekenden kampafgørende, men svaret er klart, når spanieren bliver spurgt, om han vil skifte frisure.

– Nej. Aldrig, aldrig vil jeg klippe det, det her er min stil, understreger spanieren.

Søndag eftermiddag skal Cucurella og Chelsea igen i aktion. Denne gang venter Leeds og Rasmus Nissen Kristensen og et besøg på Elland Road.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer