2 min læsningTilbagevendt FCK-profil inden CL-brag: Jeg er klar til at starte

Når F.C. København tirsdag aften spiller kvalifikationskamp til Champions League mod Trabzonspor, råder Jess Thorup igen over en af stjernespillerne.

2 min læsning
Carlos Zeca FCK Trabzonspor starter inde
Carlos Zeca under FC Københavns træning forud for play-off-kampene til Champions League gruppespil, i Parken i København mandag den 15. august 2022.. (Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix)

Carlos Zeca måtte overvære det meste af sidste sæson fra sidelinjen grundet en alvorlig skade.

Den 33-årige græker og anfører i F.C. København er så småt vendt tilbage efter knap 10 måneders genoptræning. I den nuværende sæson er det derfor blot blevet til to optrædener som indskifter i Superligaen – men nu er han klar til en plads i Jess Thorups startellever.

Trupnyt: Daramy med mod Trabzonspor

Når FCK tirsdag aften tager imod tyrkiske Trabzonspor i kvalifikationen til Champions League, føler FCK-anføreren sig nemlig ovenpå og klar til at stå på grønsværen, når kampen fløjtes igang.

– Hvis træneren beslutter sig for, at jeg skal starte, så er jeg klar. Hvis ikke – så kommer jeg på banen og forsøger at gøre mit bedste – men jeg er klar til at starte, lyder det fra Carlos Zeca til Viaplay.

Over to kampe skal de forsvarende danske mestre gøre sit for at booke en plads ved det eftertragtede bord i Champions League. Her ser Zeca favoritfordelingen som værende i ligevægt.

– I kampe som dem her er det 50-50. Det er selvfølgelig et hold vi har studeret, men vi er ikke vant til at se dem spiller hver uge. Hvem af os der kommer i gruppespillet bliver afgjort over 180 minutter, så jeg tror det bliver afgjort i Tyrkiet.

Kampen mellem F.C. København og Trabzonspor kan ses på TV3+ klokken 21:00. Se Campo’s TV Guide for at holde dig opdateret på kampprogrammet og hvor kampene bliver vist.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer