SønderjyskE i choknederlag – nedsablet på egen grund

SønderjyskE led et sviende 4-0 nederlag på hjemmebane til FC Helsingør tirsdag aften.

SønderjyskE FC Helsingør
Marc Dal Hende (5) fra SønderjyskE under 3F Superliga playoff mellem SønderjyskE og Viborg FF på Sydbank Park i Haderslev, lørdag den 21. maj 2022. Kampen endte 0-2.. (Foto: Frank Cilius/Ritzau Scanpix)

SønderjyskE har haft tur i den i NordicBet ligaen efter nedrykningen fra Superligaen.

Her har de lyseblå hentet maksimumpoint efter de første fire kampe, men den femte mod FC Helsingør blev et opgør, man formentlig fortrænger i Sønderjylland. Her tabte topklubben med 0-4 på hjemmebane.

Allerede 10 minutter inde i kampen indledte FC Helsingør nedslagtningen med en scoring af Liam Jordan. Få minutter senere fordoblede 17-årige Alexander Lyng føringen.

12 minutter før pausen var Lyng igen i hovedrollen med sin anden scoring til pausestillingen 0-3.

Gæsterne kom flyvende ud til anden halvleg. Her satte Mikkel Knudsen punktummet til 0-4 resultatet. SønderjyskE fik ikke hjælp til det umulige comeback fra sidelinjen, da flere hjemmefans forlod lægterne efter scoringen.

Det blev ikke til flere scoringer i kampen og SønderjyskE falder til en 5. plads i tabellen.