2 min læsningPL-legende: United er blevet en kirkegård for fodboldspillere

Gary Neville kigger på Manchester United med pessimistiske briller efter klubbens katastrofale sæsonstart.

2 min læsning
Gary Neville revser Manchester United
Soccer Football - Premier League - Brentford v Manchester United - Brentford Community Stadium, London, Britain - August 13, 2022 TV pundit Gary Neville on the pitch after the match REUTERS/David Klein EDITORIAL USE ONLY.No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation.No use in betting, games or single club /league/player publications. Please contact your account representative for further details.

Gary Nevilles hjerte brænder stadig for Manchester United.

Som en af fodboldverdenens få ‘One club players’ tørnede den tidligere backspiller ud for De Røde Djævle i 17 sæsoner under Sir Alex Fergusons storhedstid.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Piben har siden fået en helt anden lyd i storklubben, hvor man i denne sæson har haft den værste start på Premier League i 30 år med to nederlag ud af to mulige. Senest under 4-0 nedsmeltningen mod Brentford.

Og ifølge Gary Neville skyldes formdykket uheldige tilgange og hovedløse indkøb på transfermarkedet.

– United er blevet fodboldspillernes kirkegård, lyder det fra Gary Neville ifølge Bild.

Premier League-legenden har rangeret Uniteds tilgange det seneste årti, og her er der kun fundet plads til to spillere, som Neville anser for at have været gode signings – Zlatan Ibrahimovic og Bruno Fernandes.

Ved denne sommers transfervindue er United igen havnet i et cirkus. Storklubben har jagtet Frenkie de Jong – uden held – i over en måned, og Cristiano Ronaldo er formentlig fortid, når vinduet lukker. Det kan få fatale konsekvenser, hvis ikke man rammer plet med nye tilgange.

– Hvis de (Manchester United, red.) ikke henter nogle spillere, eller hvis spillerne ikke præsterer, og man sælger Ronaldo, så tror jeg de ender i den nederste halvdel. De er fuldstændig demoraliseret og skudt i stykker, lyder det fra Neville.

Journalist: Ingen vil have Ronaldo – endnu to klubber har afvist ham

United-legenden nåede at spille 597 kampe for United, som altså blev Nevilles eneste arbejdsgiver i karrieren.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer