2 min læsningBjørnebye efter rekordsalg: Det gør vi med Grønbæk-millioner

Stig Inge Bjørnebye forklarer før mandagskampen, hvad der skal ske, med de penge AGF fik for Albert Grønbæk.

2 min læsning
Stig Inge Bjørnebye fortæller, at der aldrig har været en konflikt med AGF og Jon Dagur Thorsteinsson
Foto: Frederik Sindberg/AGF

AGF har fået polstret økonomien efter Albert Grønbæk skiftede Fredensvang ud med norske Bodø/Glimt.

Fra aarhusianernes side har man ikke oplyst, hvad nordmændene har betalt for det 21-årige stortalent, men ifølge B.T. modtager AGF næsten 25 millioner kroner for salget.

Dermed bliver Grønbæk det dyreste indkøb i norsk fodbold og samtidig AGF’s største salg nogensinde. Derfor er det nærliggende at tro, at indkomsten fra Grønbæk skal tilbage i omløb i dette transfervindue, men sportschef i AGF, Stig Inge Bjørnebye, maner til ro.

– Det vil have en effekt på mere end dette transfervindue. Jeg tror det er vigtigt for os at være kloge med pengene, og at vi ikke kaster dem efter det samme transfervindue. I stedet skal vi se frem mod de næste transfervinduer også, siger sportschefen og fortsætter.

– Det giver os muligheden for at planlægge fremad. Vi ved hvad vi kan bruge, men nu skal vi bare planlægge, hvordan vi vil bruge dem (pengene red.), siger Stig Inge Bjørnebye til Tv3 Sport før mandagens kamp.

Officielt: AGF sælger Grønbæk til mesterklub – største handel i klubbens historie

Den norske sportschef er glad for salget af Grønbæk, men selvom Albert Grønbæk efterlader et hul på AGF-midtbanen, er det ikke sikkert, der kommer en erstatning til klubben.

– Vi vil overveje det, men vi har andre spillere, der kan overtage hans rolle. Vi vil holde øje, og se hvilke muligheder vi har. Hvis den rigtige er der, så vil vi nok slå til, lyder det fra AGF-chefen, der også peger på potentielle arvetagere i den nuværende trup.

– Mikael Andersson er ude, han er snart tilbage. I dag spiller Frederik Brandhof, så jeg er ikke bekymret om det. Det er en lang sæson, og vi skal sikre os, at vi er konkurrencedygtige gennem hele sæsonen, så der er mange overvejelser, slutter nordmanden.

AGF spiller i skrivende stund på Ceres Park, hvor oprykkerne fra Lyngby er på besøg. Den kamp kan du følge på TV3 Sport eller Viaplay.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer