1 min læsningTidligere Arsenal-profil til Arteta: Dit job kan afhænge af top-4

William Gallas er ikke i tvivl om, at Mikel Arteta risikerer at miste jobbet som Arsenal-manager, hvis klubben igen misser en Champions League-plads.

1 min læsning
Foto: Dylan Martinez/Reuters/Ritzau Scanpix

Mikel Artetas job hænger i en tynd tråd, hvis ikke Arsenal ender i top-4.

Arteta har lige påbegyndt sin tredje sæson i Arsenals manager-sæde og har de forgangne to sæsoner ikke formåede at sikre klubben en Champions League-billet.

Og spørger man William Gallas, kan det have store konskvenser for spanierens fremtid i klubben. Franskmanden mener, at endnu en placering udenfor top-4 vil skabe store problemer i klubben.

– Selvfølgelig vil han komme i problemer, Arteta er blevet bedt om slutte i top-4, og han gjorde det ikke sidste sæson. Spiller Arsenal ikke Champions League næste sæson, vil det skabe en masse drama. De er nødt til at have en god sæson, måske endda vinde Premier League, men i hvert fald kvalificere sig til Champions League, fortæller den dobbelte Premier League-vinder ifølge Goal.com til Genting Casino og fortsætter.

– De har lige købt nye spillere, så det er i Artetas og spillernes hænder. Det kommer til at være et stort problem for dem alle sammen, hvis ikke de gør deres arbejde og kvalificerer sig til Champions League.

Leicester-træner inden Arsenal-opgør: ‘Arsenal har nået et nyt niveau’

Sidst Arsenal deltog i Europas fornemmeste turnering var i 2016-17-sæsonen, hvor The Gunners formåede at slutte på ligaens tredjeplads.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer