1 min læsningHelenius-agent melder klart ud ovenpå Brøndby-rygter

Brøndby blev fredag eftermiddag meldt interesseret i Nicklas Helenius. Nu reagerer danskerens agent på koblingen.

1 min læsning
Silkeborg's Nicklas Helenius, Lukas Engel og Anders Klynge jubler, efter Aab har scoret et selvmål til 1-0 under superligakampen mellem Silkeborg IF og AaB i Silkeborg mandag den 8. august 2022.. (Foto: Bo Amstrup / Ritzau Scanpix/Ritzau Scanpix)

Brøndby sagde torsdag ‘farvel’ til Europa, og fredag blev det så et ‘goddag’ til Daniel Wass, der skifter til vestegnsklubben.

Nærmest samtidig lød det fra B.T., at Brøndby nu havde udset sig den næste mand til positionen som frontangriber.

Ifølge mediet forsøger Brøndby i øjeblikket at købe Nicklas Helenius i Silkeborg.

Det eneste, der sætter en stopper for skiftet er prisen, hvor Silkeborg ønsker 11-15 millioner kroner, mens Brøndby kun har tilbudt syv og en halv millioner kroner.

Samtidig lød det, at Nicklas Helenius er ‘tændt’ på et skifte, men netop den melding afvises af angriberens agent, Mads Bach Lund.

Downloads campo.dk’s app og få nyhederne direkte på din mobil! 👇🏼

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

– Jeg hører at medier melder Nicklas Helenius “lun” på et skifte Brøndby IF. Faktum er, og det er ohne scheisse, at han er fuldstændig fokuseret på Silkeborg IF, hos hvem han har kontrakt til 2024. Han er et godt sted og er pt anfører, det er han stolt over og glad for, lyder det på Twitter fra Mads Bach Lund.

I kommentarfeltet spekuleres der af flere i, at det blot er en del af agentens forhandlingsstrategi overfor Brøndby.

I sidste sæson toppede den danske angriber topscorerlisten i Superligaen med 17 fuldtræffere. I denne sæson har han lagt godt fra land med fire fuldtræffere i fire kampe.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer