1 min læsningFCM-træner: Det har været hektisk for sådan en rolig nordjyde som mig

Det har været en omvæltning for Henrik Jensen, at blive kastet ud i CL-kvalifikation. Alligevel tager den 37-årige træner den med ro.

1 min læsning
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

FC Midtjylland led tirsdag aften et samlet nederlag på 7-2 til overmagten fra S.L. Benfica.

Og selvom holdets vikarierende cheftræner, Henrik Jensen, tidligere har stået i spidsen for FC Midtjyllands ungdomshold, der har klaret sig glimrende i europæisk regi, er det alligevel noget af en kontrast for den 37-årige nordjyde.

– Det har været hektisk for sådan en rolig nordjyde som mig. Jeg har ikke gjort mig de store refleksioner omkring det, fordi der har været så mange opgaver hele tiden. Så det har handlet om at forberede den næste kamp og den næste træning, sagde Henrik Jensen til TV3+ efter nederlaget.

FC Midtjylland spillede i store dele af kampen lige op med portugiserne, men effektiviteten var forskellen på de to mandskaber. Dyre, men gode lærepenge.

– Jeg har haft rigtig mange sjove oplevelser i min trænerkarriere. Jeg synes, det tempo Benfica spiller i, den intensitet de bringer ind i spillet med bolden har været meget lærerigt. Specielt dernede. Det tempo de formåede at spille i.

Highlights: Benfica slukkede FCM’s CL-drøm med vidunderligt langskudsdrøn

FC Midtjylland kan derimod se frem til lodtrækningen til Europe League den 26. august, hvor ulvene er med i bowlen.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer