Drømmedebut for Haaland: En stor dag for mig og min familie

Erling Haaland skød med skarpt i sin debut, da han scorede begge mål i 2-0 sejren over West Ham.

Erling Haaland fik søndag sin Premier League-debut for Manchester City, da holdet slog West Ham 0-2 på udebane. Der har været enorme forventninger til den norske målmaskine, og han skubbede i den grad ikke.

Efter 36 minutter blev der begået et straffespark på Erling Haaland, og hovedpersonen kvitterede selv med en scoring fra ellevemeterpletten.

I anden halvleg var den 22-årige angriber igen på spil, da han blev spillet fri af Kevin De Bruyne, og med største sikkerhed scorede Erling Haaland til kampens slutresultat.

– Jeg havde det fint inden kampen. Det var en stor dag for mig og min familie. Jeg var lidt nervøs inden straffesparket, og bolden skulle bare i mål, sagde nordmanden efter kampen.

Erling Haaland fik 77 minutter, inden han blev udskiftet. I sidste weekend spillede den 22-årige angriber hele kampen mod Liverpool i Community Shield. Og disse minutter var Erling Haaland glad for at have i benene.

– Ting kan tage tid i forhold til vores relationer. Vi skal lære hinanden at kende. Det er stadig tidligt i sæsonen, og det her er kun min tredje kamp for holdet.

Skræmmende Haaland-melding: Jeg kan forbedre alt – måske topper jeg først om ti år

Manchester City og Erling Haaland skal i næste runde møde Bournemouth, når de gæster Etihad Stadium lørdag den 13. august.