Bruus-assist ikke nok for Troyes mod Montpellier

Andreas Bruus fik søndag eftermiddag debut for Troyes, der dog tabte opgøret mod Montpellier 2-3 i Ligue 1.

Alexander Bruus fik i dag sin debut for franske Troyes, der tabte 2-3 mod Montpellier i Ligue 1-premieren.

Den 23-årige back spillede hele kampen for gæsterne, der kom bagud allerede efter tre minutter.

Troyes fik dog udlignet allerede efter 12 minutter på et straffespark af Florian Tardieu.

Der var dårligt tid til at trække luft ind, da Teji Savanier bragte Montpellier i front efter 15 minutter.

I det 17. spilminut var den tidligere Brøndby-back på spil i højresiden, da han fandt sin holdkammerat Mama Balde, der sendte kuglen i kassen og udlignede til 2-2.

Herefter var der våbenhvile helt frem til det 81. minut, hvor hjemmeholdet kunne sikre sig sejren i det højintense opgør på endnu en scoring af Teji Savanier.