1 min læsningTransferjournalist: Galatasaray henter velkendte ansigter

Victor Nelsson bliver angiveligt holdkammerater med Lucas Torreira og Dries Mertens, der begge er på vej til Istanbul for at underskrive en kontrakt.

1 min læsning
Foto: Ciro De Luca/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Den normalt velinformerede transferjournalist Fabrizio Romano melder, at Galatasaray opruster spillertruppen med to velkendte ansigter.

Således skulle både Lucas Torreira og Dries Mertens være på vej Istanbul for at underskrive en kontrakt med Galatasaray.

Dries Mertens afslørede tidligere, at han ikke forlænger kontrakten med Napoli, hvor belgieren ellers har tilbragt ni år af sin karriere.

Anderledes har det set ud for Lucas Torreira, der har været på udlån fra Arsenal i de seneste to sæsoner. Først i Atletico Madrid og senest i Fiorentina, hvor midtbanespilleren spillede 31 Serie A-kampe i den seneste sæson.

Dries Mertens skifter angiveligt til Galatasaray på en fri transfer, mens Arsenal kan indkassere i omegnen af 50 millioner kroner for Lucas Torreira.

Yderligere melder Fabrizio Romano, at 35-årige Dries Mertens underskriver en etårig aftale med den tyrkiske traditionsklub, hvorimod Lucas Torreira formentlig underskriver en kontrakt frem til sommeren 2025.

Vanvittigt rygte: Er Ronaldo på vej til Tyrkiet?

De to spillere kan se frem til at spille sammen med Victor Nelsson, der har været fast mand i Galatasaray siden sit skifte fra F.C. København sidste sommer.

Timeline

Notifications

Notifikationer