Bundesligaen

Rønnow trak det længste strå i dansk målmandsduel i Berlin

Der var dømt danskeropgør i Berlin, da Frederik Rønnow og Union Berlin slog Oliver Christensen og Hertha Berlin med 3-1. Andetsteds slog Bo Svenssons Mainz Bochum med 1-2.

Både Frederik Rønnow og Oliver Christensen var at finde mellem stængerne, da Union Berlin tog mod Hertha Berlin i et vaskeægte lokalderby. Union Berlin vandt sikkert opgøret med 3-1.

Det startede bedst for hjemmeholdet, der bragt sig foran efter 32 minutter på en scoring af amerikanske Jordan Siebatcheu.

Blot fem minutter efter pausen kunne Union Berlins Sheraldo Becker fordoble føringen.

Efter 54 minutters spil cementerede Robin Knoche sejren, da han bragte Union Berlin på 3-0.

Det lykkedes Hertha Berlin af pynte på resultatet efter 85 minutter, da Dodi Lukebakio reducerede til slutresultatet 1-3.

Frederik Rønnow kan dermed glæde sig over tre point og en god start på den nye sæson i Bundesligaen.

Andetsteds i Bundesligaen vandt Bo Svenssons Mainz 1-2 på udebane over Bochum. Marcus Ingvartsen sad på bænken i hele kampen.