Highlights: Leeds og ‘NK’ overvandt mareridtsstart og slog Wolves

Leeds vandt hjemme på Elland Road 2-1 over Wolverhampton, hvor danske Rasmus Nissen Kristensen fik sin Premier League-debut for hjemmeholdet.

Leeds vendte lørdag eftermiddag et nederlag til en sejr, da de vandt 2-1 over Wolverhampton.

Danske Rasmus Nissen Kristensen spillede samtlige minutter for hjemmeholdet i sejren over Wolverhampton, der ellers kom foran efter seks minutter.

Her var Daniel Podence på pletten med en halvflugter, der sejlede ind over Illan Meslier i Leeds-målet.

Hjemmeholdet kom dog hurtigt tilbage, da Rodrigo udlignede efter 24 minutter.

I et hårdtspillet opgør tog Wolverhampton teten i anden halvleg, hvor udeholdet tilspillede sig flere fine muligheder.

Alligevel var det Leeds der trak det længste strå, da nyindkøbte Brenden Aaronson var lige ved at komme først på et hårdslået indlæg af Patrick Bamford efter 74 minutter. I stedet kom Wolverhamptons Rayan Ait Nouri først på bolden, og prikkede den det sidste stykke ind over stregen.

Rasmus Nissen Kristensen kan dermed fejre sin Premier League-debut med en sejr og tre point.