1 min læsningHighlights: Fortsat maksimumpoint til FC Nordsjælland efter sejr over Viborg

Både FC Nordsjælland og Viborg er kommet godt fra start i den nye superligasæson, men lørdag satte hjemmeholdet fra Nordsjælland trumf på.

1 min læsning
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

Syv point skilte i sidste sæson FC Nordsjælland fra en tur ned i 1. Division.

Det lader Flemming Pedersen og og resten af klubben fra Farum ikke til at ville gentage i denne sæson, for lørdag aften blev det for fjerde gang i lige så mange forsøg til fuldt pointudbytte, da FC Nordsjælland sendte Viborg hjem til Jylland med et 1-0-nederlag.

Lige godt midtvejs i første halvleg lykkedes det nemlig for hjemmeholdet at score på noget så sjældent som et hjørnespark.

Viborg-målmand Lukas Lund reddede ellers i første omgang flot forsøget fra Ernest Nuamah, men uheldigt for U21-landsholdsmålmanden gik returen lige ud i fødderne på Andreas Schjelderup.

Nordmanden befandt sig helt umarkeret ved straffesparkspletten, og så var det ikke nogen sag for talentet at halvflugte bolden ind bag en liggende Viborg-målmand.

Føringen var ikke ufortjent, og generelt var FC Nordsjælland bedst i en forholdsvis lige første halvleg. Billedet skiftede dog i andet halvleg, hvor et jagtende Viborg-hold straks fra start satte sig på kampen.

Det blev dog ikke til den forløsende udligning for klubben fra domkirkebyen, der i overtiden kom i overtal, da FC Nordsjællands Oliver Rose-Villadsen blev præsenteret for sit andet gule kort.

Timeline

Notifications

Notifikationer