1 min læsningLyngby-træner: Vi er fuc… mentalt stærke

Lyngby Boldklub var spillet helt baglæns ud af eget stadion fredag aften mod FC Midtjylland. Men et suverænt comeback ændrede tingene, hvilket skyldes en helt speciel mentalitet.

1 min læsning
Foto: Ritzau Scanpix

Lyngby Boldklub har været et frisk pust i Superligaen efter oprykningen denne sommer.

I hvert fald hvis man kan lide mål. Der er scoret i snit 3,5 mål per kamp, hvor de kongeblå teknikere har været involveret. Og det er sådan set i begge ender.

Efter fredag aften at have været bagud 3-0 mod FC Midtjylland, leverede Lyngby-træner Freyr Alexanderssons spillere et nærmeste mirakuløst comeback.

– Måden som vi viser os mod et top tre hold, er fantastisk. Sammenholdet er unikt. Det er det nemmeste at være skide bange, når man er bagud 3-0 hjemme mod FC Midtjylland, og det sejler fuldstændig. Men vi rejser os, vi ændrer nogle ting i pausen, og så viser de her drenge igen, hvor fuc… mentalt stærke de er, lød det efter kampen fra træneren til TV 3 SPORT.

– Vi besluttede os bare for at komme ud og vise, hvem vi er. Vi lignede ikke os selv i første halvleg, og det må ikke ske på det her niveau. Vi måtte mere ansvar alle mand og få noget energi ind fra bænken, sluttede træneren.

Highlights: Lyngby i sensationelt comeback mod FC Midtjylland

Hjemmeholdets sidste mål blev banket ind af Sævar Magnússon i det 87. minut og har nu to point efter fire kampe.

Lyngby spiller i den kommende weekend mod AGF på udebane i Aarhus.

Timeline

Notifications

Notifikationer