1 min læsningFortrøstningsfuld Niels Frederiksen: Det er 50/50 nu

Niels Frederiksen var tilfreds med præstationen mod FC Basel, hvor Brøndby IF vandt 1-0. Nu ser han mulighederne for videre avancement som helt lige forud for opgøret i Schweiz i næste uge.

1 min læsning
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

FC Basel er ikke længere ved fordums styrke, som det var tilfældet for 5-10 år siden, hvor den schweiziske traditionsklub var en fast bestanddel af gruppespillet i Champions League.

I den seneste sæson blev klubben nummer to i den schweiziske liga. Derfor havde cheftræner for Brøndby IF, Niels Frederiksen, udråbt FC Basel som svage favoritter inden gårsdagens opgør.

Men efter en disciplineret og professionel indsats af Brøndby IF, mener Niels Frederiksen, at det nu er helt lige forud for returopgøret.

– FC Basel var måske svage favoritter inden kampen, men nu synes jeg, det er mere 50/50 med, hvem der går videre, sagde Niels Frederiksen til TV2 Sport.

– Jeg havde vurderet inden i aften, at det måske var 60/40 i deres favør samlet set over to kampe. Jeg synes helt afgjort, at vi står med bedre muligheder nu.

Opgørets kampbillede taget i betragtning var Niels Frederiksen generelt tilfreds med resultatet.

Basel-træner inden Brøndby-brag: De kan give os problemer

– Det er klart, at et mål til 2-0 havde gjort en verden til forskel. Det bliver stadigvæk svært dernede, men vi viste i dag, at vi kunne spille op med dem. Vi har gode muligheder.

Returopgøret bliver spillet torsdag den 11. august klokken 19:00 på St. Jakob-Park i Basel.

Timeline

Notifications

Notifikationer