1 min læsningMatchvinder Divkovic: Jeg skal tage det med i ligaen

Marko Divkovic er bevidst omkring sine scoringer i europæisk regi og mener samtidig, at han skal tage udviklingen med ind i Superligaen.

1 min læsning
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

Marko Divkovic blev dagens mand for Brøndby IF, da de slog FC Basel med 1-0 torsdag aften i kvalifikationen til Conference League.

Indskiftede Marko Divkovic leverede kampens enlige mål blot fem minutter efter sit indhop. Og det var en begejstret målscorer, som TV2 Sport interviewede just efter kampen.

– Jeg skal fortsætte udviklingen i ligaen. Jeg er glad. Jeg forsøger at gøre mit bedste for at score i hver eneste kamp. Jeg er selvfølgelig glad for at hjælpe holdet med en sejr, siger den 23-årige angriber.

I sidste uges europæiske opgør scorede Marko Divkovic også en kasse, da Brøndby IF spillede sig videre sikkert videre mod polske Pogon Szczecin.

– Alle mål for mig er vigtige, så det gør ikke den store forskel, hvad modstanderen hedder. Jeg vil bare score og forsøge at hjælpe holdet. Det er det samme i Europa, ligaen og cup. Men det er altid en god følelse at score i Europa.

Torsdag den 11. august spilles returopgøret, hvor Brøndby IF skal forsøge at spille sig et skridt nærmere europæisk gruppespil.

Timeline

Notifications

Notifikationer