2 min læsningErik ten Hag om ‘modige’ Christian Eriksen: Sådan bliver hans rolle

Sæsonstarten i Premier League nærmer sig, og med spilletid i Manchester Uniteds to sidste testkampe til Christian Eriksen, venter de fleste i spænding på at se samarbejdet udfolde sig i Premier League.

2 min læsning
Christian Eriksen, Erik ten Hag, Manchester United, hvad bliver Christian Eriksens rolle i Manchester United?
Foto: Ntb/Reuters/Ritzau Scanpix

Premier League er lige på trapperne.

Derfor nærmer Christian Eriksens officielle debut for Manchester United sig formentlig også med hastige skridt – noget, som både danske fans og Manchester Uniteds fans ser frem til.

Med hvad bliver danskerens rolle egentlig i den engelske storklub?

Det forsøger Manchester United-manager, Erik ten Hag, der også selv har sin officielle debut til gode for klubben, at give et svar på:

– Han er en spiller, der kan sætte og styre tempoet i en kamp.

– Men vi har også virkelig hurtige og dynamiske angribere, så han skal også sørge for at give de rigtige afleveringer til angriberne, for at bringe dem i gunstige positioner til at score mål, lyder det fra Erik ten Hag til Viaplay.

Selvom ten Hag dermed ikke løfter sløret for, hvorvidt Christian Eriksen er udset en rolle som starter, er der ingen tvivl om, at den hollandske manager har store tanker om den danske kreatør.

Især Christian Eriksens mod har imponeret den nye United-manager:

– Jeg synes, at hans comeback har været virkelig godt, og det fortæller noget om ham som person. Hvor meget han elsker fodbold, hvor modig han er og hvordan han er i stand til at håndtere setbacks.

– Som vi alle ved, er han en stor spiller, men han er også en stor person, der er modig nok til at lave et comeback.

Schmeichel om Eriksen til United: De har fået sig en verdensklassespiller

Manchester United åbner ballet i Premier League søndag den 7. august klokken 15.00, hvor Brighton gæster Old Trafford, og hvor Christian Eriksen altså har mulighed for at få sin officielle debut.

Timeline

Notifications

Notifikationer