2 min læsningYdmyg Benfica-træner: Vi skulle arbejde hårdt

Selvom Benfica trak sig ud af opgøret mod FC Midtjylland med en overbevisende sejr, var det ikke helt problemfrit for det portugisiske mandskab.

2 min læsning
FC Midtjylland, Benfica, FCM-Benfica.
Foto: Miguel A. Lopes/EPA/Ritzau Scanpix

Skulle Benfica på noget tidspunkt have følt sig matchet mod FC Midtjylland, var det i kampens indledning.

Benfica-cheftræner Roger Schmidt fortæller da også på pressemødet efter kampen, at den overbevisenden 4-1-sejr til trods, krævede det en hård indsats fra det portugisiske storhold.

– Vi skulle arbejde hårdt. Særligt i begyndelsen af kampen. Vi vidste på forhånd, at Midtjylland var et fysisk stærkt hold, og de forsvarede sig med mange spillere bag bolden, og de kigger altid efter kontraangreb, siger han og fortsætter:

– De spillede med mange lange bolde og gik efter andenbolden, som var hårdt arbejde for mit hold, men vi fik en god fornemmelse af modstanderen efter nogle minutter, lyder det fra Roger Schmidt.

FC Midtjyllands gameplan rakte til at kvarters nogenlunde jævnbyrdig affære, inden det efter 17 minutter gik galt, da Benficas Goncalo Ramos scorede sit første mål, i hvad der senere blev til et hattrick.

– Derefter synes jeg, at vi spillede god fodbold og fik scoret på det rette tidspunkt. Vi vinder med 4-1, og vi kunne nok godt have scoret flere på vores store muligheder, men jeg er glad for det vi viste i vores første gældende kamp, lyder det fra Benfica-træneren.

FCM-chef efter prygl: Vi spillede mod et tophold

Tirsdagens kamp var den første af to mellem det danske og det portugisiske mandskab.

Nu venter et returopgør i Champions League-kvalifikationens tredje runde, når Benfica gæster FC Midtjylland på Cepheus Park i Randers tirsdag den 9. august.

Timeline

Notifications

Notifikationer