Highlights: Viborg nærmer sig West Ham-opgør med sikker sejr

Viborg FF sikrede sig onsdag aften et godt udgangspunkt i duellen mod B36 Torshavn før returopgør på Færøerne.

Conference League kvalifikationskampen mellem Viborg FF og B36 Torshavn i Viborg onsdag den 3. august 2022.

Viborgs stadion dannede onsdag aften ramme om en europæisk dyst mellem Viborg og færøske B36 Torshavn. Den samlede vinder efter returopgøret på Færøerne skal ud i en direkte duel om pladsen i Conference League mod Premier League-stjernerne fra West Ham.

Efter første opgør i Viborg ser det ud til, at holdet fra domkirkebyen nærmer sig et dobbeltopgør mod West Ham. Stor dominans og et par effektive minutter kort efter pausen dannede grundlag for Viborgs 3-0 sejr.

Fra første fløjt satte viborgenserne sig på spillet, og gæsterne, der rangerer som nummer 265 på UEFA’s klubrangliste, var aldrig tæt på Lucas Lunds mål.

Efter 20 minutters spil fik Viborg hul på bylden, da Marokhy Ndione blev nedlagt i færingenes felt, hvorved han sikrede sig et straffespark. Jacob Bonde sendte målmanden i den ene retning og bolden i den anden, og Viborg kom fortjent på 1-0.

Kort efter pausen blev det til 2-0 og 3-0, da Clint Leemans ovenpå to scoringer i weekendens opgør mod FCK igen fik bolden i nettet, inden Marokhy Ndione scorede sit første mål i Viborg-trøjen.

Viborg greb chancen for at give flere profiler et tiltrængt hvil, og selvom chancerne var der til mere, blev det ikke til mere end 3-0 før returopgøret på Færøerne.

Viborg FF 1 – 0 B36 Torshavn (20′ Jacob Bonde)

Viborg FF 2 – 0 B36 Torshavn (48′ Clint Leemans)

Viborg FF 3 – 0 B36 Torshavn (52′ Marokhy Ndione)