2 min læsning– Det er en bedre ‘Mo’

Mohamed Daramy føler ikke, at udviklingen er gået i stå i Ajax, selvom det er blevet til småt med spilletid - tværtimod.

2 min læsning
Mohamed Daramy, Daramy FCK, F.C. København, Superligaen.
Foto: Philip Davali/Ritzau Scanpix

Mohamed Daramys selvtillid og tro på egne evner er stadig intakt.

I hvert fald lægger han ikke skjul på sine forventninger til sig selv, og til spørgsmålet om, hvilken udgave af ‘Mo’ der er vender hjem til F.C. København, lyder svaret:

– Det er en bedre ‘Mo’ i hvert fald. Jeg skal hvert fald ramme samme niveau som sidst, hvis ikke højere. Jeg er virkelig klar til den udfordring og til at give fansene et godt show igen, lyder det fra den 20-årige kantspiller i et interview på F.C. Københavns egen Youtube-kanal.

Til trods for en begrænset mængde spilletid i Ajax, er Mohamed Daramys udvikling altså ikke gået i stå.

Han har derimod taget ved lære af både holdkammerater og trænere i den hollandske storklub.

– Jeg er blevet mere moden. Man vokser i det, når man kommer ud jo. Jeg har bare taget større skridt, og det har været et lærerigt år. Jeg har ikke spillet så meget, men jeg har lært rigtig meget fra spillerne og trænerne. Og selvom jeg ikke har spillet, har jeg stadig lært meget fra træningen og de erfarne spillere derovre.

Daramy er kommet til FCK for at vinde: FCK er på mange måder et hjem

Første opgave for den hjemvendte FCK’er er søndag den 7. august, når Brøndby gæster et udsolgt parken. Og Daramy har langt fra glemt, hvad der står på spil i opgørene mod Brøndby.

– Det er jo en stor kamp, og alle ved, hvilken kamp, det er. Det betyder utrolig meget for os at få en sejr der, så vi skal træne hårdt i det her dage, så vi kan præstere godt mod dem. Og så er der udsolgt jo, så det skal vi bare tage med og give tilbage til fansene på søndag.

F.C. København har lejet Mohamed Daramy for resten af sæsonen, efter de solgte ham til Ajax for et år siden.

Timeline

Notifications

Notifikationer