2 min læsningDaramy er kommet til FCK for at vinde: FCK er på mange måder et hjem

Mohamed Daramy er vendt retur til F.C. København for at vinde titler, og han er indstillet på at arbejde hårdt.

2 min læsning
Mohamed Daramy, FCK, F.C. København.
Foto: Thomas Sjørup/Ritzau Scanpix

F.C. København kunne onsdag dele nyheden om, at man har hentet klubbens tidligere stjerne, Mohamed Daramy, hjem på et lejeophold for resten af sæson.

Efter et år med begrænset spilletid i Ajax, ser den hjemvendte FCK’er nu frem til en større rolle hos de danske mestre, hvor det at vinde titler er på dagsordenen for den 20-årige kantspiller.

– Det bliver dejligt at komme hjem til København igen, hvor jeg ser frem til at gøre alt jeg kan for at genvinde mesterskabet, vinde pokalen og jagte Champions League.

– Jeg ved, hvad der bliver forventet af mig, og jeg ved, jeg skal arbejde hårdt for at leve op til det. FCK er på mange måder et hjem for mig, og jeg glæder mig til at se alle igen og ikkemindst fansene i parken, siger Mohamed Daramy til FCK’s hjemmeside.

Efter en skuffende sæsonstart, hvor man har indkasseret to nederlag til først AC Horsens og dernæst Viborg FF, glæder FCK-træner Jess Thorup sig selvsagt også over tilgangen af Daramy.

– Vi har hele tiden sagt, at det kun er kvalitet, der tæller, hvis vi skal have tilført spillere til truppen, og det ved vi, at vi får med Mo.

– Han er fantastisk én mod én, og han er samtidig en spiller, der arbejder hårdt for holdet og elsker klubben. Vi glæder os til at få ham tilbage i folden, siger Jess Thorup.

Officielt: FCK henter Daramy hjem

F.C. Københavns næste kamp byder på et vaskeægte derby mod Brøndby IF.

De to rivaler tørner sammen foran et udsolgt Parken søndag den 7. august, hvor Mohamed Daramy altså kan få sin første kamp i FCK-trøjen – i denne omgang.

Timeline

Notifications

Notifikationer