1 min læsningViborg trækker Premier League-modstander

Viborg FF har tirsdag fået sat navn på sin modstander i den sidste og afgørende playoff-runde til Conference League, og det bliver alt andet end en walkover.

1 min læsning
Viborg FF-West Ham, Viborg Ff, West Ham, Superligaen, Premier League, Conference League, hvem møder viborg i conference league?
Foto: Johnny Pedersen/Ritzau Scanpix

For et år siden vendte Viborg FF retur til Superligaen, og inden længe kan de ramle sammen med en af de større Premier League-klubber i europæisk fodboldsammenhæng.

Således blev det tirsdag slået fast, at Viborg FF kan se frem til byde selveste West Ham op til dans i kampen om en plads i Conference League-gruppespillet.

Det var der nok ikke mange, der havde spået for halvandet år siden i Viborg.

For at Viborg FF skal få oplevelsen med to opgør mod Premier League-klubben, skal man dog først lige klare sig forbi færøske B36 Tórshavn i den tredje kvalifikationsrunde til turneringen.

Men mon ikke guleroden ved at møde West Ham er tilstrækkelig stor til, at Superligaens syvendeplads fra den forgangne sæson ikke har tænkt sig at lade chancen passere – omend det samtidig også må vække ærgrelse i Viborg, at et europæisk gruppespil nærmest er umuligt nu.

Viborg-målscorer: Den vildeste kamp jeg har været en del af

Spiller Viborg FF sig som forventet frem til playoff-kampene mod West Ham, finder disse sted den 18. og den 25. august.

Viborg skal dog som nævnt først klare sig forbi sin færøske modstander. Her bliver den første kamp mod B36 spillet onsdag i Viborg, inden returopgøret finder sted i Thorshavn tirsdag den 9. august

Timeline

Notifications

Notifikationer