1 min læsningLiverpool forlænger med offensiv profil

Liverpool har forlænget kontrakten med den offensive stjernespiller Diogo Jota.

1 min læsning
Liverpool Diogo Jota kontraktforlængelse
Soccer Football - Premier League - Manchester City v Liverpool - Etihad Stadium, Manchester, Britain - April 10, 2022 Liverpool's Diogo Jota celebrates scoring their first goal REUTERS/Phil Noble EDITORIAL USE ONLY.No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation.No use in betting, games or single club /league/player publications. Please contact your account representative for further details.

Liverpool har sikret en kontraktforlængelse med en af de bærende offensive kræfter.

For knap to år siden kom Diogo Jota til Liverpool fra Wolves. Herefter blev den alsidige offensiv hurtigt integreret i Jürgen Klopps startellever. Siden har portugiseren været en vigtig del af Liverpools fronttrio, og det har altså sikret ham flere år i klubben.

Chelsea henter engelsk kæmpetalent

Liverpool oplyser ikke, hvor langt kontrakten strækker sig til, men der er tale om en langtidskontrakt. Jota var selvsagt en glad mand, efter underskriften var sat.

– Jeg er rigtig stolt, det må jeg sige. Siden jeg kom hertil for to år siden, har jeg etableret mig selv som en vigtig spiller på holdet, og det var det, jeg ønskede fra start, siger Diogo Jota til Liverpools hjemmeside.

25-årige Jota har spillet 85 kampe for Liverpool, lavet 34 mål og ni assists.

Timeline

Notifications

Notifikationer