1 min læsningDaramy lander i Danmark – Hentet i FCK-bil

Det lader efterhånden til kun at være et spørgsmål om tid, før Mohamed Daramy igen kan kalde sig F.C. København-spiller.

1 min læsning
Mohamed Daramy er landet i Danmark
Foto: Nikolai Linares/Ritzau Scanpix

Hvis de forsøger at holde det hemmeligt, så gør de det særdeles dårligt!

F.C. København lader snart til at kunne præsentere Mohamed Daramy som ny spiller i truppen, efter klubbens tidligere spiller er landet i Roskilde Lufthavn med et privatfly.

Daramy gik fra flyet ud i en hvid bil med et stort F.C. København-logo på sidedøren.

Ifølge BT‘s oplysninger er Daramy i første omgang blevet sat af i Hvidovre, hvor han angiveligt overnatter hos sin mor, inden morgendagen byder på lægetjek hos de danske mestre.

Det ventes at forløbe uden de store forhindringer, og efterfølgende menes den danske landsholdsspiller at underskrive en étårig lejeaftale men den danske hovedstadsklub.

Daramy har ikke fået helt det ud af sit skifte til hollandske Ajax, som han formentlig havde håbet, og med en VM-slutrunde lige om hjørnet, har den unge dansker brug for fast spilletid, hvis han skal gøre sig forhåbninger om at komme i betragtning til landstræner Kasper Hjulmands trup.

Det menes han at kunne få i F.C. København, hvor han i perioden fra 2019 til 2021 spillede 93 kampe med 18 mål til følge.

Timeline

Notifications

Notifikationer