1 min læsningFCM-chef før Benfica: Ved hvor vi kan ramme dem

Henrik Jensen og FC Midtjylland sigter mod at være verdensmestre i at forberede sig forud for kampen mod Benfica.

1 min læsning
Benfica FC Midtjylland Henrik Jensen Champions League
Ny FC Midtjylland træner Henrik Jensen under superligakampen mellem OB og FC Midtjylland i Odense fredag den 29. juli 2022. 3 runde i Superligaen.. (Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix)

Tirsdag gæster FC Midtjylland portugisiske Benfica i kampen om en plads i Champions League.

Ulvene er stærkt undertippede mod den sydligt liggende traditionsklub, har den midlertidige cheftræner i FCM, Henrik Jensen, et skjult es i ærmet.

– Vi skal være godt forberedte. Vi kender de styrker, Benfica har, og vi ved, hvor vi har en chance for at ramme dem, siger Henrik Jensen til FC Midtjyllands hjemmeside.

Cheftræneren anerkender samtidig favoritfordelingen, og i sådan en situation kræves der ekstraordinær planlæggelse.

– Vi er selvfølgelig en mindre klub end Benfica, men vi kan godt være verdensmestre i forberedelse. Hele vores analyseteam har været outstanding i den her proces, og vi er så forberedte, som man kan være.

– Selvfølgelig er Benfica favoritter, og presset er på dem. Klubben har stolte traditioner, gode spillere og en fantastisk træner. I dansk fodbold har vi dog skabt mirakler før. Det vigtigste for os er, at vi fortsat har noget at spille for, når vi tager imod dem om en uge. Jeg ved, hvad vi kan præstere i Danmark, lyder det fra Henrik Jensen.

Det første opgør spilles klokken 21:00 og kan overværes på TV3+. Returopgøret på MCH Arena afvikles en uge efter, tirsdag den 9. august.

Timeline

Notifications

Notifikationer