1 min læsningVallys bekræfter Brøndby-interesse

Silkeborgs Nicolai Vallys slog sit navn fast i Superligaen i sidste sæson, og nu bekræfter han selv, at det har skabt interesse for ham i Brøndby-lejren.

1 min læsning
Nicolai Vallys kender til interessen fora Brøndby
Foto: Ernst Van Norde/Ritzau Scanpix

Han var med sin assist til 1-0-målet med til at sende Brøndby hjem uden point søndag aften.

Sammen med resten af Silkeborg-mandskabet slog Vallys nemlig Brøndby 2-0, men det kan ende med at være en sejr, der skader Vallys mere end den gavner.

I hvert fald afslørede den 25-årige offensivprofil efter kampen, at han godt kendte til interessen, der potentielt kan sende ham til Brøndby.

– Jeg går ud fra, at de gerne vil have mig, når de kontakter klubben (Silkeborg, red.). Men jeg forholder mig ikke til så meget endnu – og så har jeg ikke så mange kommentarer til det ellers, sagde Vallys efter kampen til BT.

Vallys er født og opvokset i den ‘forkerte’ del af hovedstaden set med Brøndby-briller, da han har spillet ungdomsfodbold hos F.C. København-naboerne fra Skjold, som har hjemme på Østerbro Stadion bare et stenkast fra Parken.

Highlights: Silkeborg til tops efter sejr over Brøndby

Tidligere søndag var der meldinger om, at Brøndbys bud på Vallys skulle lyde på 20 millioner kroner, og det skulle være mere, end F.C. København, som også har vist interesse, skulle have budt.

Ikke desto mindre er det de danske mestre, der er favorit til at løbe med Vallys underskrift, hvis en sådan skal sættes i dette transfervindue.

Timeline

Notifications

Notifikationer